dePaul Programming

Software-ontwikkeling voor Web en App!

dePaul Programming zet zich in om de geweldige mogelijkheden van het internet voor iedereen beschikbaar te maken.

Waarden

Volledige aanpak

Om zo volledig mogelijk van dienst te zijn, biedt dePaul Programming ondersteuning in het gehele proces van een website. Zo kunt u denken aan:

  • Vormgeven en ontwerpen
  • Ontwikkelen en testen
  • In bedrijf stellen
  • Onderhouden

Maatwerk

dePaul Programming werkt samen met de klant. In een persoonlijk gesprek worden de wensen van de klant op een rij gezet. Vervolgens maakt dePaul Programming een opzet. In de derde en laatste fase wordt het product in direct overleg voltooid.

Snel resultaat

Dankzij slimme keuzes in software, goed contact met de klant en snelle ontwikkeltechnieken kan dePaul Programming projecten snel opleveren.

Tevreden klanten

Vind hier alle klanten van dePaul Programming

ByCrowds

apr 2013 - nov 2017

Bij ByCrowds is dePaul Programming verantwoordelijk geweest voor het hele technisch functioneren van de webapplicatie en de website bycrowds.com. Als enige programmeur bij deze start-up deden wij al het technische werk, van feature development tot server-beheer.

Hidde Nijland Stichting

Sinds 2014

Voor de Hidde Nijland Stichting heeft dePaul Programming een eenvoudige website met moderne uitstraling ontwikkeld. De website is uitgerust met USM, zodat de klant zelf in staat is om de inhoud van de website te beheren.

I Hate Statistics

nov 2014 - okt 2015

By I Hate Statistics heeft dePaul Programming meegedraaid in het developersteam van vier personen. Bij de werkzaamheden behoorden alle technische aspecten van productontwikkeling tot beheer.

Op het niet-technische vlak heb ik mij bezig gehouden met het beheren en weergeven van spelgegevens. Hiermee konden we meer inzicht krijgen in hoe het spel gebruikt werd, en hoe het verbeterd kon worden.

Priva B.V

mid 2014

dePaul Programming heeft hier via de studievereniging ETV twee onderzoeken ondersteund met de ontwikkeling van twee web applicaties. Middels deze applicaties konden mensen deelnemen aan het onderzoek.

Daarnaast is een web- en mobiele applicatie ontwikkeld waarmee chauffeurs van elektrische auto's middels een virtuele wachtrij konden aanmelden voor een oplaadplek als alle plekken bezet waren. Zodra er een auto klaar was met opladen kreeg de eigenaar een berichtje met de vraag of hij plek wil maken voor degene in de wachtrij.